Gochujang este unul din cele mai importante condimente ale bucatariei coreene, alaturi de doenjang (pasta de soia). Pasta Gochujang de la CJW are in compozitie chili, orez si boabe de soia si este utilizata pe scara larga in bucataria coreeana, la tocanite, supe, pentru marinarea carnii si multe alte mancaruri.
Ingrediente:
Mix de condimente (pudra de chili, apa, sare, usturoi, ceapa), sirop de porumb, orez brun, apa, pasta de soia fermentata, pudra de chili, faina din orez brun, extract de drojdie, dextrina
Valori nutritionale (100g):
- Energie: 203 kcal
- Grasimi: 1.6 g
- Grasimi saturate: 0.4 g
- Carbohidrati: 44.7 g
- Zaharuri: 22.8 g
- Proteine: 4.3 g
- Sare: 6.31 g
Tara de provenienta:
Coreea de Sud
Conditii de pastrare:
A se pastra la loc racoros, uscat, ferit de lumina soarelui. Pastrati la frigider dupa deschidere.
Reviews
There are no reviews yet.