Sosul light Lee Kum Kee este excelent pentru condimentat, iar „Xian Wei” (Umami) va da oricaror feluri de mancare o aroma mai bogata.
Care este diferenta dintre sosul de soia light si cel dark? Sosul light de soia este excelent pentru a adauga aroma si umami felului de mancare, in timp ce sosul de soia dark este ideal pentru a adauga o culoare profunda si naturala, pentru a imbunatati aspectul mancarii. Ele se completeaza reciproc si in bucataria chinezeasca, ambele sosuri de soia sunt utilizate impreuna.
Ingrediente:
Apa, sare, soia (11%), zahar, faina de grau (gluten), conservant (E211), potentiator de gust (E631, E627)
Valori nutritionale (100ml):
- Energie: 95 kcal
- Grasimi: <0.5 g
- Grasimi saturate: <0.1 g
- Carbohidrati: 14 g
- Zaharuri: 12 g
- Proteine: 7.7 g
- Sare: 20 g
Tara de provenienta:
China
Conditii de pastrare:
A se pastra la loc racoros, uscat, ferit de lumina soarelui.
Reviews
There are no reviews yet.